Keuken en restaurant Kliniek Velp

Als onderdeel van de grootschalige renovatie van de lokatie Velp van Rijnstate is naast de hoofdentree een bezoekers en personeelsrestaurant met bijbehorende keuken en faciliteiten gerealiseerd.

De realisatie vond in fasen plaats, zodat bezoekers en medewerkers ook tijdens de werkzaamheden gebruik konden blijven maken van de diensten van het restaurant.

Opvallend is de wit-blauwe tegelwand, speciaal in opdracht gemaakt door de Arnhemse kunstenaar Bram van Leeuwenstein.





Werkzaamheden

  • projectmanagement
  • directievoering

Projectfasen

  • Realisatie


Project gegevens

Opdrachtgever:   Rijnstate Ziekenhuizen

Architect:              GAJ/VBW architecten, Arnhem   

Adviseurs:            Constructie: ABT, Arnhem

                               Installaties: Deerns, Nijmegen

                               Interieur: Rogier Sterk, Arnhem

Uitvoering:           Bouwkundig: BAM Utiliteitsbouw, Arnhem

                               E-installatie: Burgers Ergon, Apeldoorn

                               W-installatie: Kuijpers, Arnhem

                               Keuken: Metos, Ruurlo

                               Interieur: Zollinger interieurbouw, Huissen