Wie is Remco Zuijdgeest?

Na mijn opleidingen HTS Bouwkunde en Technische Bedrijfskunde heb ik gedurende ruim 13 jaar diverse functies bekleed in de bouw- en vastgoedwereld. Eerst bij NBM-Amstelland Woningbouw /Wilma Bouw en later bij Bouwbedrijf Van Grootheest. Na drie jaar als Werkvoorbereider gewerkt te hebben, werd ik in 1998 Projectleider. Bij Van Grootheest gaf ik de laatste drie jaren als Vastgoedontwikkelaar leiding aan het projectontwikkelingsbedrijf.

In 2008 startte ik mijn eigen bedrijf.

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in zowel de woning nieuwbouw en -renovatie als in de utiliteitsbouw. Dikwijls had ik zitting in bouwteams, waardoor ik bij projecten betrokken was van initiatief tot en met realisatie. Daarnaast was ik in diverse bouw- en ontwikkelcombinaties de gesprekspartner namens mijn werkgevers.

In mijn functie als Vastgoedontwikkelaar kwam de nadruk in mijn werk nog meer te liggen op de eerdere fasen van het bouwproces. Hierdoor strekt uiteindelijk mijn kennis zich uit van haalbaarheidstudies, budgettering en ontwerp naar selectie, onderhandeling, contratering en realisatie van bouwprojecten.

Inmiddels heb ik als zelfstandig adviseur en projectmanager ruime ervaring opgedaan en een gevarieerde klantenkring opgebouwd met zeer uiteenlopende projecten in diverse sectoren .

Remco Zuijdgeest

open, kritisch, analytisch, resultaatgericht en een teamspeler